Livrare

Livrarea interna

a produselor se face pe teritoriul României cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau, în cazul în care adresa de livrare nu este în aria de acoperire a serviciului de curierat rapid, prin intermediul Poştei Române. În funcţie de adresa de livrare, se stabileşte automat modalitatea de livrare. Comenzile primite până la ora 16:00 sunt procesate în aceeaşi zi, iar cele primite după ora 16:00, în următoarea zi lucrătoare. În ziua expedierii veți fi contactat telefonic despre expeditie, continut, valoare și data aproximativă de primire a coletului. Din acest motiv avem nevoie obligatoriu de un numar de telefon al Dvs. pentru contact.

Livrarea externa

in UE sa face prin Posta Romana. Comanda trebuie sa fie de minim 2000 lei, insotita de adresa completa si corecta a locului unde trebuie trimis coletul. Prin e-mail va trimitem suma totala calculata de plata cu taxele postale incluse si contul bancar in care trebuie sa virati banii anticipat. Dupa primirea banilor in cont va trimitem coletul prin Posta Romana, in termen de aproximativ 5 zile lucratoare va fi la dv. Tot prin e-mail va trimitem data depunerii coletului la posta nu numarul de expeditie pentru ca dv. sa puteti urmari sosirea acestuia la destinatie.

Curierat

Livrarea cu această metodă se face în următoarea zi lucrătoare sau, în cazul unor oraşe şi în cazuri excepţionale, în 48 de ore.

Costul livrării cu acestă metodă este de 25 lei pana la 1 kg, peste aceasta greutate se adauga 1,5 lei de kg in orase mari. In orase mai mici se mai pot adauga cheltuilei pentru kilometri externi de orasul mare cel mai apropiat.

Notă

Deoarece curierii livrează coletele între orele 10:00 şi 15:00, vă recomandăm ca, în cazul în care nu sunteţi acasă în intervalul respectiv, să folosiţi adresa de la serviciu, pentru a nu cauza întârzieri de livrare.

Poșta română

Prin aceasta metodă, comanda va ajunge intr-o perioadă de 3-6 zile lucrătoare. Veţi fi înştiinţat printr-un aviz poştal introdus in cutia poştală să vă prezentaţi la cel mai apropiat oficiu postal pentru a ridica produsele comandate.

Costul livrării cu acestă metodă este de 15 lei pana la 1 kg, 17,5 lei pana la 2 kg iar la peste 2 kg la fiecare kg se adauga 1,2 lei.