Transportul pentru comenzile peste 500 lei în România este gratuit, Transportul pentru comenzile peste 2000 lei în UE este gratuit

Transportul pentru comenzile peste 500 lei în România şi peste 2000 lei în UE sunt gratuite

Livrare

Livrarea interna a produselor se face pe teritoriul României cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau, în cazul în care adresa de livrare nu este în aria de acoperire a serviciului de curierat rapid, prin intermediul Poştei Române. În funcţie de adresa de livrare, se stabileşte automat modalitatea de livrare. Comenzile primite până la ora 16:00 sunt procesate în aceeaşi zi, iar cele primite după ora 16:00, în următoarea zi lucrătoare. În ziua expedierii veți fi contactat telefonic despre expeditie, continut, valoare și data aproximativă de primire a coletului. Din acest motiv avem nevoie obligatoriu de un numar de telefon al Dvs. pentru contact.

Livrarea in UE se face prin Poșta Romana, plata cu cardul prin aplicația atașată. Costul transport până la 2000 lei este echivalent  40 euro, peste această valoare este gratuit. Prin e-mail primiti detaliile expediției pentru a fi urmărit online până la destinație. Dupa primirea banilor in cont va trimitem coletul prin Posta Romana, in termen de aproximativ 5 zile lucratoare va fi la dv. Tot prin e-mail va trimitem data depunerii coletului la posta cu numarul de expeditie pentru ca dv. sa puteti urmari sosirea acestuia la destinatie.

Curierat

Livrarea cu această metodă se face în următoarea zi lucrătoare sau, în cazul unor oraşe şi în cazuri excepţionale, în 48 de ore.

Costul livrării cu acestă metodă este de 25 lei pana la 1 kg, peste aceasta greutate se adauga 1,5 lei de kg in orase mari. In orase mai mici se mai pot adauga cheltuilei pentru kilometri externi de orasul mare cel mai apropiat.

Notă

Deoarece curierii livrează coletele între orele 10:00 şi 15:00, vă recomandăm ca, în cazul în care nu sunteţi acasă în intervalul respectiv, să folosiţi adresa de la serviciu, pentru a nu cauza întârzieri de livrare.

Poșta română

Prin aceasta metodă, comanda va ajunge intr-o perioadă de 3-6 zile lucrătoare. Veţi fi înştiinţat printr-un aviz poştal introdus in cutia poştală să vă prezentaţi la cel mai apropiat oficiu postal pentru a ridica produsele comandate.

Costul livrării cu acestă metodă este de 15 lei pana la 1 kg, 17,5 lei pana la 2 kg iar la peste 2 kg la fiecare kg se adauga 1,2 lei.

Scroll to Top
Primește cele mai noi știri

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Primiți notificări despre articole noi