Transportul pentru comenzile peste 500 lei în România este gratuit, Transportul pentru comenzile peste 2000 lei în UE este gratuit

Transportul pentru comenzile peste 500 lei în România şi peste 2000 lei în UE sunt gratuite

Returnări

Legea în România

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă şi Legii nr. 51/2003:


“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Privitor la contract, legea prevede că:


“Dacă părţile nu au convenit altfel, momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.”

Detalii

Aşadar, dacă nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi inapoiată în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât şi condiţiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.

Dacă doriţi detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi.

Scroll to Top
Primește cele mai noi știri

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Primiți notificări despre articole noi